Spatiu productie, depozitare si birouri de inchiriat Berceni-Piata Sudului

1Spatiu productie, depozitare si birouri de inchiriat Berceni-Piata Sudului (37)Asa cum este precizat si in titlu, oferim spre inchiriere un spatiu pentru productie, depozitare si birouri, in Bucuresti, sectorul 4, zona Berceni, Piata Sudului – la 5 minute de statia de metrou Piata Sudului. Locatia prezinta avantaje evidente, fiind foarte aproape de mijloace de transport in comun importante – Metrou, magistrala 2, diverse linii de transport RATB.

Spatiul cuprinde etajele 1 si 2, ale unei cladiri construite in anii „60, renovata integral in 2003, dispune de doua lifturi de 3,5 tone si 2 scari acces.

Detalii suprafete:
– suprafata totala a spatiului este de 2050 mp;1Spatiu productie, depozitare si birouri de inchiriat Berceni-Piata Sudului (65)
– suprafata totala a etajului 1 este de 1300 mp, din care 550 mp sunt spatiu depozitare, 750 mp birourile cu sala de mese si grupurile sanitare;
– suprafata totala (inchiriabila) a etajului 2 este de 750 mp, cuprinde spatiul de productie, sala de mese, dusuri si grupurile sanitare.

 

 

Finisaje:
– gresie;
– faianta;
– mocheta;
– termopan;
– linoleum;
– vopsea lavabila. 
Dotari:
– aer conditionat;
– diverse piese de mobilier;
– centrala termica;
– linie de productie produse farmaceutice si/sau cosmetice.

Detalii zona de productie:
– Aer filtrat cu filter Hepa – clasa de curatenie 100.000
Folosit pentru spatiile de cercetare şi producţie cu o necesitate ridicată de aer pur şi steril.
– Statie de epurare a apei uzate;
– Statie de apa demineralizata si sterilizata pentru uz industrial;

La solicitarea chiriasului, spatiul poate fi dotat cu o linie de productie pentru produse farmaceutice si/sau cosmetice (pulbere si unguent).

Alte detalii:
– compartimentari rigips si termopan;
– 10 locuri de parcare in parcarea acoperita.

Chiria solicitata pentru tot spatiul este de 4,5 euro/mp.
Exista posibilitatea de a se inchiria suprafete mai mici, in aceasta situatie pretul se negociaza ulterior.

Inchirieri Asmita Gardens

Ansamblul rezidential Asmita Gardens este situat la doar 2 minute de Parcul Tineretului si 10 de Piata Unirii, pe strada Gladitei, beneficiind astfel de o pozitionare centrala dar si linistita in acelasi timp. Acest ansamblu rezidential este ideal pentru familiile cu copii, in imediata apropiere avand scoli, gradinite, Parcul Tineretului dar si cateva centre comerciale si de agrement foarte importante. De asemenea, in incinta ansamblului beneficiati de paza permanenta, magazin, piscina, sauna, sala de sport si alte facilitati.

Trimite unui prieten

Trimite mesaj agentiei