Baneasa, Natura Residence apartament 2 camere de inchiriat

Galerie foto oferta

Detalii oferta

  • Pret: €800 /luna
  • For: Rent
  • Camere: 2
  • Ne/Mobilat: Mobilat lux
  • Bai: 2
  • Parcare: Da, 2 locuri
  • Suprafata: 101 mp
  • Etaj: 2

Descriere oferta

Oferta inchiriere apartament nou cu 2 camere, in Bucuresti, zona de nord – Baneasa, ansamblul rezidential Natura Residence, Aleea Privighetorilor.

Apartament 2 camere situat la al doi-lea nivel al unui imobil construit in anul 2009, in complexul rezidential cu circuit inchis, Natura Residence.
Apartamentul cu o suprafata construita de 101 mp din care 85 mp utili, este decomandat si mobilat modern cu piese de mobilier de cea mai buna calitate (canapele din living sunt realizate din piele naturala iar mobilierul este personalizat, executat la comanda).

Dotari: apartamentul este foarte bine izolat termic, ferestre tip termopan cu tamplarie din aluminiu, jaluzele ferestre din aluminiu (tip storuri exterioare), parchet din lemn, gresie, faianta, usa metalica antiefractie, internet wireless, telefon, cablu TV, interfon, lift, centrala termica proprie a imobilului. In plus, este asigurat accesul catre sala de fitness, 2 saune (cu vestiare si dusuri), piscine pentru adulti si copii

· parcare subterana – 2 locuri
· living
· dormitor
· bucatarie – complet utilata (masina spalat vase, masina spalat rufe, frigider, etc)
· 2 holuri
· 2 grupuri sanitare
· 2 dressinguri – un dressing spatios in dormitor, unul in hol la intrare
· 1 spalatorie – cu spatiu generos de depozitare
· 1 balcon

Natura Residence este un unic, elegant si exclusivist complex rezidential ce se afla in partea de Nord a capitalei, in imediata apropiere a Padurii Baneasa.
Complexul dispune de: piscine pentru adulti si copii, sala fitness, 2 saune (cu vestiare si dusuri), loc de joaca pentru copii, spatii verzi generoase, administrare, paza permanenta, iluminat exterior, contor apa, canalizare, incalzire prin centrala proprie a imobilului
In apropiere gasim: Metro, Carrefour, Bricostore, Media Galaxy, Domo si Mobexpert; gradinite, scoli, clinica medicala, bar/pub, restaurant, complex rezidential; acces rapid RATB. Complexul Comercial Jolie Ville si Baneasa Feeria sunt la mai putin de 5 minute de mers cu masina iar Parcul Herastrau si Scoala Americana la mai putin de 15 minute.

 

Inchirieri apartamente noi - Victoria Invest Imobiliare

Author profile image

VictoriaInvest

Detalii listare :
Listata in : 11/06/2013
ID oferta : #314

Info contact agent

Programeaza o vizionare

Oferte similare

Trimite unui prieten

Trimite mesaj agentiei